Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Штрафи за зберігання пального без ліцензії можуть суттєво зменшити

Реклама

На розгляд Ради представили законопроект № 5242 від 12.03.2021 року, який відкоригує норми Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального".

Мета документу - справедливий та співмірний розмір фінансової санкції до суб'єктів господарювання, які виключно зберігають пальне.

Адже на сьогодні як за безліцензійну оптову торгівлю пальним, так і його зберігання без наявності ліцензії однаковий розмір штрафу - 500 тис. грн.

Тому пропонують знизити до 78 тис. грн розмір штрафу для суб'єктів господарювання (у тому числі іноземних, які діють через свої зареєстровані постійні представництва) за зберігання пального без наявності ліцензії.

LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360: Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини