Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 5 квітня у Києві супер-червона зона карантину: закривають усі школи та садочки, проїзд у транспорті за спецперепустками

Реклама

У зв'язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ із понеділка, 5 квітня, запроваджує більш суворі обмеження. Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко: "Останніми днями у столиці більше тисячі хворих щодоби… Тенденції до поліпшення ситуації в нас зараз немає. А от до погіршення і колапсу медицини є! Тому Київ таки запровадить більш суворі обмеження. В нас немає іншого вибору. Інакше будуть сотні смертей щодня! З понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки. Увесь громадський транспорт - і наземний, і метро - працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури".

Він зазначив, що керівники установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки.

Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на виніс чи доставку. Як, власне, повинні працювати з 20 березня.

Продуктові ярмарки припиняють роботу з 1 квітня.

"Ми деталізуємо документом всі обмеження. І діятимуть вони, як мінімум, до 16 квітня", - наголосив В. Кличко та закликав правоохоронців контролювати дотримання протиепідемічних правил установами, закладами та громадянами.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини