Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд визначив вартість путівок для чорнобильців — до 25 тисяч грн

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 19 квітня 2021 р. № 368 встановив розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2021 році.

Розміри допомоги для компенсації вартості путівок, яку шляхом безготівкового перерахування коштів отримають санаторно-курортні заклади і заклади оздоровлення та відпочинку за відповідні послуги особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, становлять:

  • особам, віднесеним до категорії 1, - 8262 грн;

  • особам, віднесеним до категорії 1, із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) - 25130 грн;

  • дітям, яким установлено інвалідність, пов'язану з Чорнобильською катастрофою, та одному з батьків або особі, яка їх замінює, - 16417 грн.

За даними Мінсоцполітики розмір грошової допомоги збільшено на 7,3% в порівнянні з 2020 роком

Маєте питання щодо бухгалтерського обліку? З ним допоможе комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360:Бухгалтер. Тут зібрані усі щоденні ситуації для бухгалтера, а також є консультації особистого експерта. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини