Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем’єр розповів, чи будуть нові локдауни і про продовження карантину до серпня

Реклама

Ще рік піде на боротьбу з коронавірусом. Про це Денис Шмигаль розповів у інтерв'ю РБК-Україна. "Ми прожили рік з COVID, мій прогноз, що ще рік має піти на завершення боротьби… І в наступному році ми плануємо закінчити процес вакцинації 70 і більше відсотків дорослого населення, що дає можливість формувати колективний імунітет", - сказав він.

На питання чи планується посилення відповідальності за порушення карантину очільник уряду відповів: "Я кажу, що в Україні діє адаптивний карантин, він дає свої результати. Зараз він продовжений до 30 червня, як мінімум. Ми, очевидно, будемо продовжувати його до серпня. Якщо нам вдасться до Дня незалежності провакцинувати більшість людей, звичайно, ми будемо шукати варіанти його пом'якшення. Але з іншого боку ця адаптивна модель дає можливості: починають зростати показники - автоматично запроваджуються обмеження. Не ростуть показники - ми живемо в "зеленій" зоні. Побачимо, що ми побороли епідемію, - взагалі знімаємо всі питання і забули про карантин".

Денис Шмигаль підсумував: "Тому будуть чи не будуть нові локдауни, залежить від дисципліни, вакцинації та від того, як буде розвиватися ця пандемія взагалі у світі, будуть або не будуть з'являтися нові штами. Це основні показники, я думаю, що інших показників, які вплинуть на адаптивну модель карантину, немає. Локдауну держави ми не плануємо. Закривати окремі області у разі необхідності, звичайно, ми будемо. І це буде відбуватися так, як ми щойно це пройшли".

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше за посиланням. Хочете безкоштовно спробувати цифрові рішення для бухгалтера? Скористайтесь вільним доступом до преміум-пакетів LIGA360 на 14 днів. Реєструйтесь прямо зараз за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини