Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вартість паркування в Києві підвищать в декілька разів

Реклама

Столичною владою оприлюднено для обговорення проект розпорядження КМДА "Про встановлення тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються Комунальним підприємством "Київтранспарксервіс"". Документом затверджують:

  • тарифи на послуги з користування відведеними майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються КП "Київтранспарксервіс";

  • вартість абонементних талонів на послуги з користування указаними майданчиками;

  • тарифи на послуги з користування спеціально обладнаними перехоплюючими майданчиками для платного паркування транспортних засобів, які надаються КП "Київтранспарксервіс".

Нові тарифи мають прийти на зміну тим, що були затверджені розпорядженням КМДА від 14.05.2013 р. № 694 (зі змінами, зрозуміло).

Новий тариф з ПДВ за 1 місце за 1 годину має становити для легковика у першій зоні - 35 грн (зараз 10 грн), у ІІ-й - 25 грн (зараз 7 грн), у третій залишиться незмінним - 5 грн. Вантажівка обійдеться у ІІ-й зоні в 52 грн за годину та 10 грн за годину в ІІІ-й зоні. Вартість паркування автопоїзда у ІІ та ІІІ зонах становить відповідно 152 та 30 грн. Тариф за паркування автобусів наступний: І зона - 159 грн, ІІ зона - 114 грн, ІІІ зона - 23 грн.

Вартість абонементних талонів становить від 50 до 390 грн за день і від 882 до 5733 грн за місяць.

Бажаєте отримувати сповіщення про зміни контрагентів й законодавства? Налаштуйте смарт-сигнали в LIGA360:Бухгалтер - і у вас завжди будуть актуальні реквізити контрагентів і нормативно-правова база. Замовляйте тестовий доступ, щоб спробувати усі інструменти LIGA360 для бухгалтерів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини