Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС попередила про проблему, яка виникає із рядком 033 об’єднаної звітності

Реклама

Про типові помилки, які допускають платники податків при заповненні податкового розрахунку з ПДФО та ЄСВ, розповіли в Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків.

Зокрема, не заповнення рядка 033 заголовної частини такого розрахунку призводить до проблем в його поданні за головне підприємство. У рядку 033 зазначають дані про відокремлений підрозділ юрособи (повне найменування відокремленого підрозділу), якщо податковий розрахунок подає податковий агент за відокремлений підрозділ.

Тож, якщо вказаний рядок заголовної частини податкового розрахунку не заповнено, то така звітність вважається поданою як за головне підприємство - юрособу.

Коли такий невірно заповнений звітний податковий розрахунок прийнятий ПФУ першим, то він вважається поданим за юридичну особу, а приймання ще одного звітного податкового розрахунку за юрособу в інформаційно- телекомунікаційних системах ПФУ не передбачено.

Подавати звітність та відслідковувати всі податкові зміни просто з рішенням LIGA360: Бухгалтер. Отримайте тестовий доступ.

Не проґавте знижку 30% на цифрові рішення LIGA360 для бухгалтера й аудитора. Переходьте за посиланням, щоб отримати спеціальну пропозицію. Пропозиція обмежена.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини