Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавцям осіб з інвалідністю змінять порядок виконання нормативу

Реклама

Влада планує змінити механізм виконання роботодавцями нормативу робочих місць, призначених для працевлаштування осіб з інвалідністю. Це можуть зробити, запропонувавши роботодавцям замовляти послуги чи товарів у підприємств, власниками та працівниками яких є організації осіб з інвалідністю. Інформацією поділилась Європейська бізнес-асоціація.

Такі заходи містить план на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар'єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Також ініціюють цифровізацію деяких адміністративних послуг. На заміну паперовим документам запровадять електронну форму для реєстрації роботодавців у територіальних відділеннях Фонду соцзахисту осіб з інвалідністю та подання звітів про працевлаштування осіб з інвалідністю.

Користуйтеся публікацією "Штраф за невиконання нормативу працевлаштування осіб з інвалідністю: огляд судової практики" в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини