Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд продовжує адаптивний карантин до 1 жовтня

Реклама

11 серпня 2021 року Уряд прийняв рішення продовжити адаптивний карантин, а також режим надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року - повідомляє Урядовий портал.

Прем'єр-міністра переконує, що поточна епідемічна ситуація повністю контрольована, але фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо зростання кількості госпіталізацій і важких хворих на коронавірус.

Нагадаємо, що наразі чинною є "карантинна" постанова № 1236, якою передбачені обмеження для "зеленого", "жовтого", "помаранчевого" або "червоного" рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Із 17 червня 2021 року на території України встановлений "зелений" рівень епідемічної небезпеки.

Востаннє окремі правила щодо карантинних обмежень змінились із 5 серпня.

Також зверніть увагу, що згідно п. 521 Підрозділу 10 розділу ХХ ПКУ за порушення податкового законодавства, вчинені протягом періоду з 1 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, штрафні санкції не застосовують.

Підприємці контролюють зміни контрагентів у рішенні LIGA360. Налаштуйте моніторинг компанії - та отримуйте сповіщення про зміни реєстраційних даних, перевірки, банкрутство, судові рішення й участь у тендерах. Спробуйте безкоштовний тест прямо сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини