Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри та Міндовкілля презентували нові 29 адмінпослуг, які інтегрують з порталом Дія

Реклама

В Мінцифри повідомили, що 75 тисяч звернень на отримання дозвільних документів щороку надходять до Міндовкілля та обласних адміністрацій.

Тепер завдяки ЕкоСистемі українці зможуть заощадити час та гроші, оскільки тут зібрані всі адміністративні екопослуги для бізнесу, доступні онлайн і без корупціії, та екологічна інформація для громадян.

В ЕкоСистемі вже доступні 7 послуг: висновок про транскордонне перевезення відходів, що внесені до Зеленого переліку, ліцензія на операціії з небезпечними відходами та інші. Вцілому оцифрують 29 адмінпослуг. Мінцифра інтегрує їх із порталом Дія.

Також в ЕкоСистемі доступні понад 40 реєстрів із достовірною інформацією про довкілля. У планах відкрити понад 80 реєстрів, за допомогою яких українці зможуть безперешкодно перевіряти будь-яку екологічну інформацію.

Перевіряйте інформацію про юридичних та фізичних осіб у рішенні LIGA360:Підприємець. Дані ЄДР, публічні кошти, перевірки держорганів, банкрутство, судові рішення, ризики у співпраці. Деталі за посиланням.

Також ознайомтесь:

- забудовникам оновили список електронних будівельних послуг;

- податки, декларації, ФОП, дозвільні документи та шеринг е-документів - нові можливості Дія 2.0.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини