Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватбанк заднім числом встановив обмеження щодо переказів з картки на картку протягом місяця

Реклама

ПриватБанк оголосив, що з жовтня 2021 року вносить корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали. Ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон. Для відправника лімітована кількість переказів на місяць на одного клієнта становить тепер 100 переказів по Україні та 25 міжнародних переказів. Для отримувача, відповідно, 100 і 30.

Тим, хто збирає на картку благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів, банк пропонує телефонувати на 3700 або написати у чат «Допомога Онлайн», потім надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Для таких карток буде встановлено безлімітний режим.

На питання «Що робити, якщо на картку я отримував гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків?» Приватбанк відповів: нормативно-правовим актом НБУ встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, у банку порадили відкрити рахунок фізичної особи - підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю.

Хочете читати всі бухгалтерські видання та новини на єдиній платформі? Спробуйте систему LIGA360:Бухгалтер. Тут можна налаштувати персональну стрічку новин з улюблених видань та слідкувати за актуальними темами бухобліку. Замовляйте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини