Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада розпочала розгляд Держбюджету на 2022 рік та схвалить податковий законопроект № 5600

Реклама

Сайт ВРУ інформує, що 20.10.2021 року розпочато розгляд проекту Постанови "Про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік".

Уряду доручено підготувати проект Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік до другого читання відповідно до Бюджетних висновків ВРУ та подати його на розгляд ВРУ у двотижневий строк з дня набрання чинності цією постановою.

В проекті йдеться, що Уряд має опрацювати питання можливості подальшого підвищення у 2022 році державних соціальних стандартів, насамперед прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати, виходячи з фінансових можливостей держави та прогнозного зростання економіки.

Про розміри прожиткового мінімуму та мінзарплати у 2022 році читайте за посиланням.

Також ознайомтесь із посадовими окладами за ЄТС у 2022 році, які планують переглянути.

Хочете читати всі бухгалтерські видання та новини на єдиній платформі? Спробуйте систему LIGA360: Бухгалтер. Тут можна налаштувати персональну стрічку новин з улюблених видань та слідкувати за актуальними темами бухобліку. Замовляйте тестовий доступ за посиланням.

Водночас КМУ повинен розглянути можливість збільшення доходів проекту державного бюджету на 2022 рік з урахуванням стану розгляду і прийняття ВРУ відповідних законопроектів (насамперед законопроекту № 5600).

До порядку денного засідання ВРУ на 21.10.2021 року включили розгляд у другому читанні законопроекту № 5600.

Нагадаємо, що минулого тижня податковий комітет схвалив податковий законопроект № 5600 до другого читання.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін законодавства або появу роз'яснень податківців - скористайтеся комплексним рішення для бухгалтера LIGA360. Спробуйте зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини