Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 30 жовтня червоний рівень епіднебезпеки вводять ще у семи областях

Реклама

На територіях Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей з 00 год. 00 хв. 30 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 жовтня - про це повідомив Урядовий портал.

«Ми фіксуємо, що станом на 27 жовтня в зазначених регіонах було перевищено ознаки епідемічної небезпеки за двома показникам. А саме, по виявленню випадків інфікування. А також перевищення показника кількості госпіталізованих пацієнтів протягом останніх семи днів», - зазначив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін. Крім того, він додав, що на території Житомирської області також перевищено показник завантаженості ліжок, які забезпечені подачею медичного кисню в закладах охорони здоров'я.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Головам ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів.

Як відомо, з 00 години 00 хвилин 26 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 був запроваджений на території Рівненської та Миколаївської областей. Раніше «червоний» рівень був встановлений для Херсонської, Запорізької, Одеської, Донецької, Дніпропетровської та Сумської областей. Також нещодавно у КМДА повідомили, які обмеження для бізнеса, транспорту та мешканців будуть діяти під час перебування Києва в червоній зоні карантину.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Дізнайтеся більше про LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини