Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податковий борг можна сплачувати через єдиний рахунок, але є виключення

Реклама

В ГУ ДПС у Харківській області повідомляє про можливість сплатити грошові зобов'язання та/або податковий борг з податків і зборів, ЄСВ та інших платежів через єдиний рахунок.

Для цього треба подати повідомлення про використання єдиного рахунку в електронній формі через Електронний кабінет. Використовувати єдиний рахунок платник податку може уже з наступного робочого дня, що настає за днем подання ним повідомлення про використання такого рахунку.

Через єдиний рахунок можна сплачувати всі поточні платежі, податковий борг за такими платежами та недоїмку з ЄСВ, грошові зобов'язання, які визначено на підставі податкових повідомлень-рішень.

Проте єдиний рахунок не може бути використаний для сплати грошових зобов'язань та/або податкового боргу з ПДВ, акцизного податку з реалізації пального та спирту етилового, а також для сплати частини чистого прибутку до бюджету державними та комунальними підприємствами та їх об'єднаннями.

Налаштуйте роботу бухгалтерії в єдиній ІТ-платформі LIGA360. Спільно оцінюйте фінансові й облікові ризики, обговорюйте новини з професійних медіа, отримайте повну й актуальну базу нормативів та документів для всього відділу. Замовте презентацію ІТ-платформи та дізнайтесь як діяти командою на 360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини