Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Великі платники повинні подати 1-ОПП до 15 листопада

29 жовтня 2021, 11:50
1205
0
Реклама

З огляду на затвердження переліку великих платників податків на 2022 рік контролери нагадують: після включення платника податків до Реєстру великих платників податків та отримання повідомлення ДПС про таке включення платник податків зобов'язаний стати на облік за основним місцем обліку в територіальному органі ГНС, який здійснює супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр ВПП.

Також у відомстві наголошують на необхідності переходу на обслуговування до відповідного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками та поданні не пізніше 15 листопада 2021 року заяви за формою № 1-ОПП з позначкою "Зміна місцезнаходження, пов'язана із зміною адміністративного району, або включення/невключення до Реєстру ВПП".

Платникам, які не відповідають критеріям "великого платника" та не включені до Реєстру ВПП на 2022 рік, необхідно подати заяву за формою № 1-ОПП до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням - нагадують контролери.

Докладніше про "Реєстр великих платників податків" можна дізнатися з модуля Ситуації.

Маєте питання щодо бухгалтерського обліку? З ним допоможе комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360:Бухгалтер. Тут зібрані усі щоденні ситуації для бухгалтера, а також є консультації особистого експерта. Деталі за посиланням.

Джерело: повідомлення Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини