Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інформацію про сплачені кожною особою податки пропонують зробити загальнодоступною

Реклама

На сьогодні податкові органи можуть надавати інформацію про платників податків третім особам лише у законодавчий спосіб і на підставах, передбачених законодавством. Фактично така інформація є "закритою" та суспільство не має розуміння щодо сум сплачених податків.

Тому група нардепів зареєструвала законопроект № 6296 від 08.11.2021 року про зміни до ПКУ та деяких інших законодавчих актів України щодо неможливості обмеження доступу до інформації про суми нарахованих та сплачених особою податків, в тому числі, і сплачених за межами України, податкового боргу особи.

Документ передбачає, що інформація про суми нарахованих та сплачених особою податків, в тому числі, і сплачених за межами України, податкового боргу особи є відкритою інформацією.

Дізнавайтеся повну інформацію про контрагентів і фізосіб, з якими плануєте працювати. ІТ-платформа LIGA360 відобразить дані з ЄДР, фінансовий та податковий стан на 6,8 млн компаній та ФОП. А ще тут є дані з державних реєстрів про всіх громадян України. Замовте презентацію LIGA360 та дізнатеся, як бути впевненими у бізнес-зв'язках.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини