Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи зараховують до педстажу для надбавки за вислугу років роботу на виробництві та у сфері послуг

Реклама

В Міносвіти пояснили, чи зараховувати до педагогічного стажу для виплати надбавки за вислугу років час роботи викладачів професійно-теоретичної підготовки, старших майстрів та майстрів виробничого навчання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти за відповідною професією (спеціальністю) на виробництві та у сфері послуг.

Порядок виплати надбавок за вислугу років педагогічним і науково-педагогічним працівникам закладів і установ освіти затверджений постановою КМУ від 31.01.2001 р. № 78.

До стажу для виплати надбавки за вислугу років зараховується час роботи викладачів професійно-теоретичної підготовки, старших майстрів та майстрів виробничого навчання у закладах професійної (професійно-технічної) освіти за відповідною професією (спеціальністю) на виробництві та у сфері послуг (п. 2 Порядку № 78). Інших умов для зарахування часу роботи на виробництві та у сфері послуг до стажу для виплати надбавки за вислугу років Порядком № 78 не встановлено.

Джерело: лист Міносвіти від 25.05.2021 р. № 1/11-3659.

Усі шаблони та інструкції з кадрового обліку є у рішенні LIGA360:HR-менеджер. Замовте прямо зараз, щоб економити робочий час.

Тільки до 25 листопада отримайте спеціальну пропозицію на корпоративне рішення LIGA360 до 30-річчя LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини