Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виплата "карантинної" допомоги та підтримка бізнесу на 3 млрд грн – прийнято за основу Закон

Реклама

Законопроект № 6297 від 08.11.2021 року, який повинен виділити 3 млрд грн за бюджетною програмою допомоги застрахованим особам в період посиленого карнатину, прийнято за основу.

Джерелом покриття видатків держбюджету на фінансування вказаної нової бюджетної програми пропонують визначити додаткові надходження від податку на прибуток підприємств, ПДВ з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) з урахуванням бюджетного відшкодування, рентних плат за спеціальне використання лісових ресурсів та за спеціальне використання води.

Бюджетні кошти має отримати Мінекономіки, яке буде головним розпорядником коштів за цією програмою. Тож зрештою це міністерство повинне буде згодом розробити порядок витрачання бюджетних коштів.

Прем'єр-міністр вже пояснив, як і коли виплатять тисячу вакцинованим та яким суб'єктам бізнесу можна буде нею заплатити.

LIGA ZAKON дарує щедрі подарунки до свого 30-річчя! Тільки до 25 листопада, замовляючи ІТ-платформу LIGA360 для управління інформацію й ризиками - ви отримаєте вдвічі нижчу ціну й вдвічі більше користувачів. Замовте спеціальну пропозицію, та зробіть свій бізнес ефективним на 360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини