Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підписання податкових змін-2022 відкладається – зареєстровані "блокувальні" постанови

Реклама

Бізнес отримав подарунок "під ялинку" у вигляді прийнятого ВРУ в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (№ 5600). Про це ми сповіщали за посиланням.

Що тепер зміниться в ПКУ із 2022 року наведено тут.

Наразі остаточний текст ухваленого Закону невідомий і цей процес затягнеться.

Адже в Раді зареєстровано уже 20(!) проектів постанов ВРУ "Про скасування рішення Верховної Ради України від 30 листопада 2021 року про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень" (р. №5600 від 02.06.2021)".

Нардепи, які зареєстрували вказані проекти постанов, переконані, що розгляд цього законопроекту та ухвалення щодо нього рішення відбулося із порушеннями вимог Конституції України та Регламенту Верховної Ради України.

Таким чином, схвалений законопроект № 5600 не може бути підписаний Головою ВРУ та переданий на підпис Президенту України доки ВРУ не розгляне вказані проекти постанов.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін законодавства або появу роз'яснень податківців - скористайтеся комплексним рішенням для бухгалтера LIGA360. Спробуйте зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини