Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінфін скоригував порядок подання бюджетної звітності

Реклама

Наказом Мінфіну від 20.12.2021 р. № 694 затверджено зміни до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Більшість змін носять технічний характер, серед яких, зокрема, замість кодів за КОАТУУ вказуватимуться коди за КАТОТТГ.

Окрім того передбачається, що за операціями, проведеними з поточних рахунків в установах банків та/або спеціальних реєстраційних рахунків, відкритих в органах Казначейства, складатимуть зведений звіт за формою № 4-3д.1, № 4-3м.1, в якому відображатимуть підсумкову інформацію у національній валюті.

Також уточнили порядок заповнення окремих граф форми № 4-3д.1, № 4-3м.1.

Передбачено, що у складі річної бюджетної звітності до довідки про залишки коштів в іноземній валюті, що перебувають на поточних рахунках, відкритих в установах банків, будуть додавати інформацію про підтвердження залишків, надану установами банків.

В нових редакціях виклали форми:

- Звіту про виконання бюджету (кошторису) Фонду;

- Довідки про спрямування фактичних обсягів власних надходжень з урахуванням залишків коштів на початок року, які перевищують відповідні витрати, затверджені законом про Державний бюджет України (рішенням про місцевий бюджет).

Як бухгалтеру першим отримати інформацію у Новому Році? Усі нововведення та аналітику надасть LIGA360. Тільки до 14 січня отримайте преміум-пакети за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини