Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи потрібен РРО хімчисткам, страховим агентам та екскурсоводам із 2022 року

Реклама

Починаючи із 1 січня 2022 року виключено з переліку окремих форм та умов проведення діяльності у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, яким дозволено проводити розрахункові операції без РРО та або ПРРО з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій таких форм діяльності як:

- надання побутових послуг хімічного чищення;

- страхування майнових та особистих ризиків фізичних осіб, яке проводять страхові агенти за межами приміщення страховика;

- організація прийому та обслуговування туристів в Україні, розрахунки за які проводять у безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків), а також надання туристичних та екскурсійних послуг за умови розрахунків за межами стаціонарних приміщень суб'єктів туристичної та екскурсійної діяльності.

Про це повідомило Головне управління ДПС у Київській області.

Податківці відсилають до змін, внесених до постанови "Про забезпечення реалізації статті 10 Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" КМУ від 23.08.2000 р. № 1336.

Отримайте всі відповіді щодо бухгалтерського обліку на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові інструкції, експертні роз'яснення, свіжа аналітика. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини