Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни в єПідтримка – 500 грн за бустерну дозу з 14 березня, оплата ліків та комуналки, збільшення строку використання коштів

Реклама

З 14 березня вакциновані бустером українці із 14 років зможуть отримати додаткових 500 грн від держави. Такі зміни до постанови щодо програми єПідтримка ухвалив уряд, інформує Мінцифра. Також збільшили строк використання коштів. Гроші від єПідтримки можна буде витратити впродовж не 4, а 9 місяців із дня зарахування.

Також Денис Шмигаль відзначив, що люди віком від 60 років та особи з інвалідністю І та ІІ групи зможуть витратити кошти в межах програми на ліки та оплату житлово-комунальних послуг.

Офіційний старт програми, нагадує Мінекономіки, відбувся 19 грудня 2021 року. Програма триватиме рік - до 18 грудня 2022 року та реалізовуватиметься в декілька етапів. На першому етапі отримання коштів відбуватиметься через додаток “Дія”. На другому етапі (ІІ-ІІІ квартал 2022 року) буде запропоновано альтернативний офлайн-механізм, над яким зараз працюють. Люди, які не мають смартфонів, зможуть подати звернення на отримання допомоги в офлайн форматі.

1,4 тис. ситуацій та алгоритмів дій для бухгалтера - на ІТ-платформі LIGA360. Замовте презентацію професійних рішень LIGA360:Бухгалтер та LIGA360:НR прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини