Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Щорічна оцінка виконання повноважень головбухами бюджетних установ відкладена через воєнний стан

Реклама

Один раз на рік до 1 травня проводиться оцінка виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень. Її порядок визначений наказом Мінфіну від 01.12.2011 р. № 1537.

Головні бухгалтера бюджетних установ повинні були надати заповнену та погоджену в установленому порядку відповідну анкету Комісії з оцінки виконання головним бухгалтером бюджетної установи своїх повноважень не пізніше 1 квітня року, в якому проводиться оцінка.

Проте в ці терміни внесли корективи уведений воєнний стан та норми Закону № 2115.

Фінансові, аудиторські звіти та будь-які інші документи, подання яких вимагається відповідно до норм чинного законодавства в документальній та/або в електронній формі, юридичні особи подають протягом 3 місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни за весь період неподання звітності чи обов'язку подати документи.

Тому оцінювання виконання головними бухгалтерами бюджетних установ їх повноважень, зокрема, шляхом заповнення та подання анкет, тимчасово призупиняється на час дії воєнного стану в Україні та протягом 3 місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни.

Джерело: лист Мінфіну від 18.03.2022 р. № 41020-06-05/6355.

Тимчасовий безкоштовний доступ LIGA360 для органів влади, судів, прокуратур та армії! Замовляйте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини