Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС випустила інструкцію із оновлення версії «ПРРО Каса»

Реклама

В ГУ ДПС у Вінницькій області повідомили користувачам програмного забезпечення «ПРРО Каса» з версією нижче ніж 1.0.2.2619 про необхідність оновити програмне забезпечення додатків «ПРРО Каса» для операційних систем Windows та Android.

Перед тим, як оновити програмне забезпечення, треба створити резервну копію.

Для оновлення виконують ряд дій:

1. Натиснути на посилання «Завантажити нову версію і документацію» та при цьому відкриється сторінка з дистрибутивами для завантаження або здійснити завантаження архіву з програмним забезпеченням «ПРРО Каса» із вебпорталу ДПС (банер «Програмні РРО»), який завжди містить актуальну версію програмного забезпечення.

2. Аби оновити «ПРРО Каса» для ОС Windows необхідно завантажити архів Windows.zip або безпосередньо сам файл інсталяції - setup.exe.

3. Для оновлення «ПРРО Каса» для ОС Android необхідно завантажити архів Android.zip або безпосередньо сам файл інсталяції - PRRO.Pos.apk.

Після встановлення оновленої версії програмного забезпечення треба перевірити збереження даних та за необхідності відновити резервну копію.

Про необхідність оновлення наступних версій програмного забезпечення «ПРРО Каса» користувача буде проінформовано під час авторизації. Посилання на сторінку завантаження розміщується у діалоговому вікні.

Маєш питання щодо умов воєнного стану? Замов LIGA360 зі знижкою 40%. Отримуй аналітику й консультації з “гарячих” тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини