Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики уточнило інформацію щодо дії раніше здійсненних заявок на бронювання військовозобов’язаних

Реклама

Ми уже повідомляли, що Міноборони не погоджує бронювання військовозобов'язаних недефіцитних професій та обслуговуючих посад.

Наразі Мінагрополітики надало інформацію щодо уточнення Порядку бронювання військовозобов'язаних за органами державної влади, іншими державними органами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби Збройних Сил України, інших військових формувань, населення в умовах правового режиму воєнного стану.

В Мінагрополітики вказали, що усі раніше здійсненні заявки на бронювання військовозобов'язаних з винесеними висновками Міністерсва економіки України є дійсними.

Водночас з метою оперативного прийняття рішення Міністерства економіки України щодо нових заявок бронювання військовозобов'язаних просять урахувати вимоги Мінекономіки та рекомендації Міністерства оборони України при поданні Пропозицій.

Маєш питання щодо умов воєнного стану? Замов LIGA360 зі знижкою 40%. Отримуй аналітику й консультації з “гарячих” тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини