Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держаудитслужба проводить фінконтроль з особливостями на час воєнного стану

Реклама

Державна аудиторська служба та її міжрегіональні територіальні органи під час воєнного стану та упродовж місяця після його припинення або скасування виконують свої повноваження з урахуванням таких особливостей:

1) здійснюють заходи державного фінансового контролю з урахуванням воєнного стану;

2) до тривалості заходів державного фінансового контролю (інспектування, державного фінансового аудиту, перевірки закупівель) та інших строків, визначених порядками проведення цих заходів, не включають строк, упродовж якого такий захід (організація проведення, оформлення, реалізація) не здійснювався у зв'язку з обставинами, обумовленими воєнним станом;

3) надання документів під час заходів державного фінансового контролю, зустрічних звірок, збору інформації та документування процесу контролю, реалізація матеріалів за його результатами здійснюють в паперовій та/або електронній формі.

Відповідні норми закріплені постановою КМУ від 07.05.2022 р. № 561.

Лише обрана інформація для бухгалтерів - в рішенні LIGA360. Інструменти для контролю змін воєнного часу, аналітичні видання, роз?яснення експертів. Замовляй LIGA360:Бухгалтер прямо сьогодні, щоб не загубитися в інформаційному потоці.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини