Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Положення про реєстрацію фізичних осіб як платників податків змінять

Реклама

В ДПС напрацювали зміни до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків. Відповідний проект наказу Мінфіну розмістили на сайті ДПС.

Документ передбачає, що під час надання адміністративних послуг, пов'язаних з реєстрацією фізичних осіб буде надати можливість застосування відображення в електронній формі інформації, що міститься, зокрема, у посвідці на постійне проживання (е-посвідка на постійне проживання), посвідці на тимчасове проживання (е-посвідка на тимчасове проживання), витягу з реєстру територіальної громади.

Як бухгалтеру автоматично дізнаватися про зміни воєнного часу? У рішенні LIGA360:Бухгалтер. Норми оподаткування й бухобліку, особливості подання звітності й оплати праці - все подано в зручному форматі й систематизовано. Замов рішення прямо сьогодні.

Підтверджувати інформацію про місце проживання (перебування), зареєстроване до набрання чинності Законом № 1871-IX, пропонують, подавши відомості про місце проживання, що були внесені до:

- паспорта громадянина України, виготовленого у формі книжечки;

- паспорта громадянина України або паспорта громадянина України для виїзду за кордон у формі е-паспорта, або е-паспорта для виїзду за кордон;

- витягу з реєстру територіальної громади.

Також передбачається під час оформлення паспорта громадянина України вперше та здійснення ідентифікації особи здійснювати інформаційну взаємодію між електронними інформаційними ресурсами ДМС та ДПС з метою перевірки реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини