Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підписано Закон про повернення мита, акцизу та ПДВ на імпорт товарів і авто

Реклама

Президент України підписав Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо перегляду окремих пільг з оподаткування» від 21.06.2022 р. № 2325-ІХ. Інформація про те, що документ повернуто з підписом від Президента України відмічена 30.06.2022 року на сайті ВРУ.

Як бухгалтеру автоматично дізнаватися про зміни воєнного часу? У рішенні LIGA360:Бухгалтер. Норми оподаткування й бухобліку, особливості подання звітності й оплати праці - все подано в зручному форматі й систематизовано. Замов рішення прямо сьогодні.

Цим Законом скасовуть звільнення від оподаткування ПДВ, акцизом та митом операції з ввезення фізичними особами на митну територію України автомобілів. Також скасують звільнення від оподаткування ПДВ імпорту товарів суб'єктами господарювання, які зареєстровані платниками єдиного податку першої, другої та третьої групи.

Про це йшлося у новині «Із 1 липня повертаються мито та ПДВ на імпорт товарів та автомобілів».

Підписаний Закон передбачає, що пільгове розмитнення авто скасовують із 1 липня, решта ж норм Закону запрацює із дня, наступного за днем його опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини