Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін відновив ліцензії для торгівлі алкоголем та тютюном, зберігання палива

Реклама

Уряд схвалив зміни, за якими виробництво та торгівля алкогольними напоями, тютюновими виробами, паливом, зберігання палива додані до переліку діяльності, яка в умовах воєнного стану не може розпочинатись на принципах декларування. Про це інформує Мінекономіки.

За рішенням Уряду до переліку бізнесів, які в умовах воєнного стану не можуть розпочинати роботу на принципах декларування, внесені діяльність у сфері виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, зерновим дистилятом, біоетанолом, а також виробництво і торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, діяльність із виробництва, торгівлі та зберігання пального. Тепер всі ці види діяльності можуть провадитися лише на підставі ліцензії.

Замов LIGA360 та отримуй аналітику й консультації з “гарячих” тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Рішення закріплено у постанові КМУ від 10.09.2022 р. № 1020. Подані до дня набрання чинності цією постановою суб'єктами господарювання декларації про провадження видів господарської діяльності, що включені цією постановою у додаток 2 до постанови КМУ від 18.03.2022 р. № 314, будуть дійсними упродовж одного місяця з дня набрання чинності цією постановою. Упродовж зазначеного строку суб'єкти господарювання для подальшого провадження такої діяльності повинні отримати відповідні ліцензії у порядку, строки та на умовах, що передбачені законодавством.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини