Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для торговців алкоголем діють зміни в порядках реєстрації та застосування РРО/ПРРО

Реклама

Із 13 вересня 2022 року діє наказом Мінфіну від 17.08.2022 р. № 243, котрим внесено зміни до порядків застосування РРО/ПРРО - відмічають в Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області.

Суб'єкти господарювання, які використовують РРО, зобов'язані проводити розрахункові операції через РРО для підакцизних товарів із зазначенням цифрового значення штрихового коду марки акцизного податку (серія та номер) при роздрібній торгівлі алкогольними напоями. Аналогічна норма з'явилася і для ПРРО.

Тож, з урахуванням таких змін, суб'єкти господарювання зобов'язані проводити розрахункові операції через РРО/ПРРО із використанням режиму програмування із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД, найменування товарів, цін товарів та обліку їх кількості, а також із зазначенням цифрового значення штрихового коду марки акцизного податку (серія та номер) при роздрібній торгівлі алкогольними напоями.

Замов LIGA360 та отримуй аналітику й консультації з “гарячих” тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини