Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємцям пояснила, як діяти при неможливості закрити зміну та сформувати Z-звіт на ПРРО

Реклама

Про дії суб'єкта господарювання при несправності програмного РРО, а саме неможливо закрити зміну та сформувати Z-звіт, розповіли в Головному управлінні ДПС у Дніпропетровській області.

За несправності програмного РРО суб'єкт господарювання повинен встановити вид несправності та:

- якщо несправність у вигляді порушення роботи програмного забезпечення, то треба оновити версію цього програмного забезпечення та повторити процедуру закриття зміни;

- коли несправний пристрій (пошкодження), то варто подати Повідомлення про виявлення несправностей програмного РРО за ф. № 2-ПРРО (J1316701) з позначкою про несправність та після відновлення роботи пристрою подати Заяву про реєстрацію програмного РРО за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316604) з позначкою про відновлення роботи;

- якщо пристрій викрадено або втрачено, то слід подати Повідомлення за ф. № 2-ПРРО з позначкою про крадіжку. У такому випадку реєстрація програмного РРО скасовується та потрібно повторно зареєструвати програмний РРО, якому буде присвоєно інший фіскальний номер.

Замов LIGA360 та отримуй аналітику й консультації з “гарячих” тем: податки, облік, мито, ліцензії, виплати, алгоритми дій для бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини