Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нову форму податкового повідомлення-рішення

Реклама

Мінфін наказом від 25.08.2022 р. № 258 затвердив декілька змін до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків. Вони запрацюють через 60 днів з дня його офіційного опублікування цього наказу.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовте LIGA360 прямо зараз, щоб економити робочий час.

Зміни стосуються розрахунку загального мінімального податкового зобов'язання за податковий (звітний) рік для фізичних осіб (крім фізичних осіб - підприємців) - власників земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь.

Нове податкове повідомлення-рішення за формою "МПЗФ" надсилатимуть (вручатимуть) платнику податків у терміни, встановлені ПКУ для визначення контролюючим органом загального мінімального податкового зобов'язання фізичним особам - власникам, орендарям, користувачам на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь.

З'явилася і форма "МПЗФ" для такого податкового повідомлення-рішення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини