Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕБ викрило заниження бізнесом 22,6 млн грн орендної плати за земельні ділянки держави

Реклама

БЕБ розкрило деталі викриття службових осіб ПАТ, які у 2020 - 2021 роках порушували порядок ведення бухгалтерського обліку та складання податкової звітності. Їм повідомили про підозру в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

В ході господарської діяльності - розробки корисних копалин товариство орендувало земельну ділянку державної і комунальної власності у райдержадміністрації. Для ухилення від сплати податків порушники умисно занизили розмір орендної плати за земельні ділянки. Це призвели до фактичного ненадходження до бюджету у сумі 22,6 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками правопорушень передбачених ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366; ч. 3 ст. 212 КК України проводять детективи Головного підрозділу детективів БЕБ за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора.

Максимум інструментів для бухгалтера - у рішенні LIGA360. Планувальник робочого дня, алгоритми дій для бухгалтера, шаблони й бланки, сервіс онлайн-звітності. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини