Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Хто, коли і як отримає від держави компенсацію 75% вартості придбаних генераторів

14 листопада 2022, 12:35
7534
0
Реклама

На офіційному веб-сайті Київської міської ради повідомила, що у столиці затвердили Міську цільову програму часткового відшкодування вартості закупівлі електрогенераторів та будь-яких незалежних приладів альтернативного живлення для забезпечення потреб ОСББ, ЖБК міста Києва під час підготовки опалювального сезону 2022-2023 років.

Таке рішення було прийнято 10.11.2022 р. на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 71 депутатом.

Проєкт рішення підготовлено з метою компенсації об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків коштів на купівлю генераторів на випадок відключень електроенергії. Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків зможуть купувати генератори для власних потреб, а місто буде компенсувати 75% витрат. Про це зповідомила депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна.

Для отримання часткової компенсації необхідно заповнити відповідну заяву та подати пакет документів до районних у місті Києві державних адміністрацій.

Нагадаємо, що з 11.11.2022 р. Кабмін звільнив від сплати ПДВ і держмита ряд еоектротоварів, у т. ч. генератори. Це відбулося завдяки постанові від 9 листопада 2022 р. № 1260.

Отримай суперумови на рішення LIGA360 - тільки до дня народження LIGA ZAKON. Забронюй свою знижку до 20 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини