Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оформити спецдозволи на користування надрами тепер можна онлайн

17 листопада 2022, 15:20
265
0
Реклама

Міндовкілля повідомило, що електронний кабінет надрокористувача введено в промислову експлуатацію. Він доступний на єдиній національній платформі ЕкоСистема https://eco.gov.ua/

За допомогою сервісу можна подати заяви та пакети документів для отримання чи переоформлення спеціальних дозволів на користування надрами, продовження строку їх дії, внесення змін або розширення меж. А також отримати пропозиції від Міндовкілля щодо можливості надрокористування та погодження від органів місцевого самоврядування.

Електронний кабінет дозволить пришвидшити процес опрацювання поданих заяв та зменшити кількість повернень документів через допущені технічні помилки.

Також функціонал е-кабінету передбачає використання ГІС-системи, за допомогою якої онлайн можна буде перевірити контур кожної заяви на наявність перетинів з дійсними спеціальними дозволами, іншими заявами, об'єктами природно-заповідного фонду, Державного земельного кадастру України та водними об'єктами.

Малий бізнес потребує впевненості у партнерах та клієнтах. Перевіряйте інформацію про юридичних та фізичних осіб у рішенні LIGA360:Підприємець. Дані ЄДР, публічні кошти, перевірки держорганів, банкрутство, судові рішення, ризики у співпраці. Деталі за посиланням.

Це теж сприятиме зменшенню кількості повернень документів через наявність перетинів та забезпечить інформацією про земельні ділянки, що потрапляють у межі контуру заяви.

Повний функціонал буде доступний по завершенню воєнного стану в Україні.

Отримай суперумови на рішення LIGA360 - тільки до дня народження LIGA ZAKON. Забронюй свою знижку до 20 листопада.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини