Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відновлюється проведення позапланових перевірок бізнесу — рішення Кабміну

13 грудня 2022, 11:55
2174
0
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 06.12.2022 р. № 1363 дозволив протягом періоду воєнного стану здіснювати позапланові перевірки на підставі окремих рішень центральних органів виконавчої влади, що забезпечують формування державної політики у відповідних сферах. Як зазначено в постанові № 1363, дійснювати ці заходи планують за наявності загрози, що має негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров'я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави, а також для виконання міжнародних зобов'язань України.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Читайте також «Більше підстав для позапланових перевірок, повернення аграріїв із пільгової ставки єдиного податку та інші зміни від Закону № 2719».

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини