Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПН складена до переходу покупця на єдиний податок за ставкою 2%, а зареєстрована – після: чи збільшиться реєстраційний ліміт

2 січня 2023, 13:25
212
0
Автор:
Реклама

Обрахунок показників, визначених ст. 2001 ПКУ, у тому числі показника SНаклОтр, для осіб, реєстрація яких платником ПДВ є призупиненою, призупиняється на період використання особливостей оподаткування, встановлених п. 9 підрозд. 8 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ, та продовжує обраховуватися після відновлення реєстрації відповідних осіб платниками податку з 1 числа місяця, наступного за місяцем, у якому припинено використання особливостей оподаткування, встановлених для платників єдиного податку третьої групи за ставкою 2%.

Для осіб, реєстрація яких платником податку є призупиненою відповідно до п. 9 підрозд. 8 розд. XX "Перехідні положення" ПКУ, обрахунок показників, визначених п. 9 підрозд. 8 розд. XX "Перехідні положення" ПКУ, призупиняється на період використання особливостей оподаткування, встановлених п. 9 підрозд. 8 розд. XX "Перехідні положення" ПКУ, та продовжує обраховуватися після відновлення реєстрації відповідних осіб платниками податку з 1 числа місяця, наступного за місяцем, у якому припинено використання особливостей оподаткування, встановлених п. 9 підрозд. 8 розд. XX "Перехідні положення" ПКУ.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 101.17 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Максимум інструментів для бухгалтера - у рішенні LIGA360. Планувальник робочого дня, алгоритми дій для бухгалтера, шаблони й бланки, сервіс онлайн-звітності. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини