Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Введено нові обмеження на виїзд за кордон під час війни – постанова КМУ

31 січня 2023, 09:10
11535
0
Автор:
Реклама

Урядом прийнято постанову від 27.01.2023 р. № 69 щодо обмеження виїзду за кордон посадовцям та держслужбовцям. Відповідні зміни внесено до Правил № 57. Надалі виїзд за кордон народних депутатів та депутатів місцевих рад, суддів, прокурорів, державних службовців, заброньованих працівників та інших категорій осіб, може здійснюватись виключно у службове відрядження.

Як інформує МВС, передбачено низку винятків із правил та дозволено виїзд:

- батькам-одинакам для відвідування дітей за кордоном;

- для лікування за кордоном;

- на підставі окремого рішення Голови ДПСУ, у разі смерті членів сімей за кордоном.

Також змінами врегульовано порядок виїзду військовослужбовців, який здійснюється на підставі рішення Міністра оборони або іншого керівника щодо виконання завдань у сфері безпеки і оборони.

Також Кабінет Міністрів України постановив, що міністерствам, центральним та місцевим органам виконавчої влади, іншим державним органам, органам місцевого самоврядування, керівникам суб'єктів господарювання слід подати в триденний строк до Адміністрації Державної прикордонної служби списки осіб, передбачених у пункті 2-14 Правил № 57, із зазначенням прізвища, імені, по батькові (за наявності) особи, дати народження, займаної посади та в подальшому в разі кадрових змін подавати оновлену інформацію не пізніше наступного дня після прийняття відповідного рішення.

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини