Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дивіденди у ТОВ під час воєнного стану – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

31 січня 2023, 14:50
1319
0
Автор:
Реклама

Тему номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН присвячено питанню виплати дивідендів в умовах воєнного стану: від прийняття рішення до обліково-податкових нюансів. Запитання від читачів надходили щодо ТОВ, тож саме їм і присвячена ця тема.

Нині багато запитань щодо розрахунку мінімального податкового зобов'язання. Ми приділили увагу й цій надважливій темі.

Традиційно у фокусі уваги - законодавчі зміни, роз'яснення контролюючих органів, судова практика, питання середньої зарплати для оплати лікарняних і декретних, питання дисконтування поворотної фіндопомоги тощо. Абсолютно все немає потреби перераховувати, оскільки ми завжди намагаємося бути корисними для будь-якої сфери бізнесу, розміру чи специфіки. Тому маємо тверду впевненість, що кожен наш читач знайде для себе щось корисне й цікаве.

Принагідно нагадаємо: усі запитання читачів видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН для нас у пріоритеті, тож не залишайтеся наодинці зі своїми проблемами - ставте запитання й безкоштовно отримуйте фахові відповіді зі знайденим оптимальним варіантом саме для вас.

Читайте БУХГАЛТЕР&ЗАКОН і пам'ятайте: Закон на вашому боці!

АКТУАЛЬНИЙ КОМЕНТАР

ТЕМА НОМЕРА

Хочете отримувати першими аналітику з актуальних питань бухобліку, - подписуйтесь на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН у складі рішення LIGA360. Вибирайте тариф за посиланням.

АНАЛІТИЧНА ПАЛІТРА

БУХГАЛТЕРСЬКІ БУДНІ

ЗАПИТУВАЛИ? ВІДПОВІДАЄМО

БЮДЖЕТ

ПІДПРИЄМЕЦЬ

УРОКИ СУДОВОЇ ПРАКТИКИ

БУХГАЛТЕРУ НА ЗАМІТКУ

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Читай усі бухгалтерські видання LIGA ZAKON на платформі LIGA360. Менше часу на пошук - більше інформації та аналітики. Обирай вигідний тариф за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини