Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстрацію платника ПДВ анульовано посеред місяця: коли подавати декларацію

10 лютого 2023, 17:30
1141
0
Автор:
Реклама

Особа, реєстрація платника ПДВ якої анулюється в інший день, ніж останній день календарного місяця, зобов'язана подати податкову декларацію з ПДВ за останній податковий період протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) періоду, в якому відбулося анулювання платника ПДВ. На цьому наголосили фахівці ГУ ДПС у Черкаській області.

Так, у разі анулювання реєстрації особи як платника податку останнім звітним (податковим) періодом є період, який розпочинається від дня, що настає за останнім днем попереднього податкового періоду, та закінчується днем анулювання реєстрації (п. 184.6 ПКУ). Податкова декларація подається за базовий звітний (податковий) період, що дорівнює календарному місяцю, протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця.

Радимо ознайомитись також із матеріалом «У декларації якого періоду показати компенсувальні ПЗ за ПН із березня по травень 2022 року«.

Шукаєш роз?яснення законодавчих норм? Спробуй LIGA360. З будь-якого НПА можна перейти на пов?язані документи, як-то статті, роз?яснення держорганів, чи інші закони. Обирай вигідний тариф прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини