Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи і директори фірм зможуть делегувати у «Дії» електронний підпис бухгалтеру – Мінцифра

16 лютого 2023, 09:15
584
0
Автор:
Реклама

У Міністерстві цифрової трансформації працюють над запуском послуг у «Дії» для юридичних осіб. Про це повідомив Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації.

«Буде багато інших послуг і для чиновників, і для бізнесу. «Дія» працюватиме для юридичних юсіб. Це буде певна технологічна революція. Зараз в «Дії» більшість послуг для фізичних осіб. Наприклад, якщо ви хочете стати підприємцем, можна зареєструвати свою справу. Наступний революційний крок буде, коли наша звична для всіх «Дія» стане і для юридичних осіб», - сказав М. Федоров.

«Ви зможете авторизуватися в «Дії» і система зрозуміє, що ви підприємець, керівник або засновник компанії. Ви зможете делегувати електронний підпис іншим особам, бухгалтерам або іншим членам команди. І далі ми будемо нарощувати нові функції для юридичних осіб», - пояснив посадовець.

На його думку, нові сервіси у «Дії» відкриють неосяжні можливості для бізнесу. Крім того, як уточнив Федоров, як і ФОПи юрособи зможуть використовувати «Дію» для взаємодії з податковими органами.

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові та бухгалтерські зміни у 2023 році? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини