Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вніс зміни до порядку сплати за ліцензії під час воєнного стану

3 березня 2023, 11:40
1308
0
Автор:
Реклама

Кабміном внесено зміну до пункту 1 постанови КМУ від 18.03.2022 р. № 314 «Деякі питання забезпечення провадження господарської діяльності в умовах воєнного стану». Про це повідомив Тарас Мельничук, постійний представник КМУ у ВРУ.

Передбачено, що положення постанови, відповідно до якого строки дії діючих строкових ліцензій та документів дозвільного характеру автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування, а періодичні, чергові платежі за ними відстрочуються, не поширюється на сферу діяльності з організації та проведення азартних ігор.

Установлено, що несплачені до дня набрання зазначеними змінами чинності щорічні платежі за ліцензії у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор за кожен рік дії ліцензії сплачуються у тридцятиденний строк з дня набрання змінами чинності.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З новим рішенням LIGA360:Compliance. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини