Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Строк експлуатації РРО добіг кінця – необхідно скасувати реєстрацію

10 березня 2023, 11:00
382
0
Автор:
Реклама

Спеціалісти Диканської ДПІ ГУ ДПС у Полтавській області відзначили: РРО, який вичерпав свій строк експлуатації, не може вважатися РРО відповідно до вимог Закону № 265. Отже, до контролюючого органу за місцем реєстрації РРО слід подати заяву про скасування реєстрації РРО за ф. № 4-РРО (наведено у додатку 4 до Порядку (далі - заява про скасування реєстрації) за ідентифікатором форми J/F1313604).

Перед скасуванням реєстрації РРО його необхідно розпломбувати в Центрі сервісного обслуговування (далі - ЦСО), з яким суб'єктом господарювання укладено договір про технічне обслуговування та ремонт РРО.

Разом із заявою про скасування реєстрації суб'єктом господарювання надаєтся реєстраційне посвідчення.

Процедура розпломбування РРО в ЦСО за можливості проводиться і для РРО, щодо яких контролюючим органом прийнято рішення про примусове скасування реєстрації.

У заяві про скасування реєстрації зазначається спосіб отримання довідки про скасування реєстрації РРО за ф. № 6-РРО, за ідентифікатором форми J/F1413702 (далі - довідка про скасування реєстрації) поштою або безпосередньо в контролюючому органі або її копії (електронною поштою), в Електронному кабінеті.

Радимо також ознайомитись із статтею «Чи будуть РРО-штрафи після скасування воєнного стану за період із 24 лютого?».

Шукаєш роз?яснення законодавчих норм для бухгалтерського обліку? Спробуй LIGA360. З будь-якого НПА можна перейти на пов?язані документи, як-то статті, роз?яснення держорганів, чи інші закони. Обирай вигідний тариф прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини