Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи створюється на РРО або ПРРО дублікат касового чеку у разі його втрати: коментар ДПС

10 березня 2023, 15:10
259
0
Автор:
Реклама

Контролери Зіньківської ДПІ ГУ у Полтавській області наголосили, що при створенні Z-звіту відбувається обнулення регістрів денних підсумків оперативної пам'яті та даний звіт містить підсумки розрахункових операцій за реалізовані товари (надані послуги) за кожним зазначеним кодом окремо з моменту програмування товару (послуги) із зазначенням його найменування, реалізованої кількості, літерного позначення ставки ПДВ і загальний підсумок розрахункових операцій за реалізовані товари (надані послуги).

Таким чином, створення у паперовій та/або електронній формі РРО та/або ПРРО дублікату фіскального касового чеку у разі його втрати функціями РРО та/або ПРРО та нормами чинного законодавства не передбачено.

Радимо ознайомитись також із матеріалом «Через відсутність світла відсутні Z-звіти на РРО або ПРРО: чим підтвердити, щоб уникнути відповідальності».

Отримай доступ до найповнішої інформаційної бази для бухгалтера прямо сьогодні! Понад 1,7 млн нормативно-правових актів й аналітики, форми та бланки для бухгалтерського обліку. Дізнайся ще більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини