Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавцям надсилатимуть електронний розрахунок санкцій за невиконання нормативу працевлаштування осіб з інвалідністю

Реклама

Постановою Правління ПФУ від 10.03.2023 р. № 14-1 затвержено Порядок надсилання розрахунку сум адміністративно господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв'язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік».

Віг визнає механізм надсилання розрахунку сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв'язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік, а також форму такого розрахунку.

Якщо звернутися до ст. 19 Закону України “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”, то створені Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю розрахунки сум адміністративно-господарських санкцій, що підлягають сплаті у зв'язку з невиконанням нормативу робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю за попередній рік передаються ПФУ для надсилання їх через електронні кабінети підприємств, установ та організацій, фізичних осіб, які використовують найману працю, на вебпорталі електронних послуг ПФУ у формі та порядку, визначених Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю спільно з ПФУ.

Розрахунок надсилатимуть у формі електронного документа.

Також переглядайте статті:

- Працевлаштування осіб з інвалідністю: норматив у 2023 році діє;

- Скасування звіту за формою № 10-ПОІ та облік відомостей про трудову діяльність: що змінив Закон № 2682.

Не витрачайте час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини