Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як надіслати великий розмір файлу із документами про відсутність можливості виконувати податковий обов’язок – відповідь ДПС

16 березня 2023, 15:10
773
0
Автор:
Реклама

Платник податків може надіслати через Електронний кабінет заяву про відсутність можливості виконання платником податків податкового обов'язку разом із документами, що підтверджують таку неможливість, якщо розмір файлу у форматі pdf перевищує обмеження послідовно. На цьому наголосили фахівці ДПС у Хмельницькій області.

Зокрема, у повідомленні вказано, що платник податків, скориставшись режимом «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету, має можливість надіслати до контролюючого органу ДПС в електронному вигляді лист, який містить завантажену заяву про відсутність можливості виконання платником податків податкового обов'язку разом із документами, що підтверджують таку неможливість, у форматі pdf загальним розміром до 5 МБ.

У випадку якщо загальний розмір файлу у форматі pdf перевищує обмеження у 5 МБ, відповідна інформація може бути надіслана послідовно, в одному часовому проміжку, частинами, кожна з яких не повинна перевищувати встановлений обсяг, із зазначенням реквізитів заяви, до якої подаються такі документи.

Бажаєте першими дізнаватися про всі податкові зміни у 2023 році? Слідкуйте за розділами "Податки" та "Новації воєнного стану" у LIGA360:Бухгалтер. А ще ви можете налаштувати моніторинги, щоб отримувати сповіщення автоматично. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини