Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін звільнив частину військовослужбовців від сплати військового збору, але з умовою

20 березня 2023, 12:00
4061
0
Автор:
Реклама

Військовим збором нe оподатковуватимуть доходи військовослужбовців на період їх безпосередньої участі у відсічі і стримуванні збройної агресії Російської федерації - інформує Міноборони.

Кабінет Міністрів України врегулював питання підтвердження статусу осіб, які беруть безпосередню участь у бойових діях в умовах воєнного стану по відсічі і стримуванню збройної агресії РФ для застосування пільги з оподатковування військовим збором.

Відповідні зміни до Постанови № 1161 на виконання Закону № 2308 були внесені 17 березня.

У новій редакції Постанови № 1161 тепер визначено підстави для застосування пільги з оподаткування військовим збором грошового забезпечення осіб, які беруть безпосередню участь у бойових діях в умовах воєнного стану по відсічі і стримуванню збройної агресії Росії. А саме: витяги (копії) з наказів командирів (начальників) про виплату додаткової винагороди, що передбачена законодавством для осіб, які беруть безпосередню участь у зазначених заходах.

Не витрачай час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини