Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як повинно виглядати посвідчення працівника БЕБ і коли його можуть застосовувати

26 квітня 2023, 17:30
992
0
Автор:
Реклама

Бюро економічної безпеки наказом від 24.01.2023 р. № 26 затвердило Положення про службове посвідчення працівника Бюро економічної безпеки України та зразок такого посвідчення.

Службове посвідчення є офіційним документом, який посвідчує особу і підтверджує її належність до БЕБ та повноваження, визначені законодавчими актами. Посвідчення видають особам, які є гласними і негласними штатними працівниками, з числа осіб, які мають спеціальні звання, державним службовцям та особам, які уклали трудовий договір із БЕБ, після їх призначення на посаду. Використання посвідчення допускається протягом перебування працівника БЕБ на відповідній посаді та лише під час виконання службових обов'язків.

Посвідчення видається працівникам БЕБ строком на п'ять років, за винятком:

- осіб, які уклали строковий трудовий договір, яким посвідчення видається на термін дії договору;

- державних службовців, які уклали контракт, яким посвідчення видається на термін дії контракту;

- державних службовців, які заміщують посаду державної служби на період відсутності державного службовця, за яким відповідно до законодавства зберігається посада державної служби, яким посвідчення видається на строк призначення.

Посвідчення має вигляд багатошарової пластикової картки розміром 54 ? 86 мм із закругленими кутами. Посвідчення містить безконтактний ID-чіп.

Посвідчення, що не відповідають установленим Положенням вимогам, вважаються недійсними.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини