Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено місце торгівлі: як перереєструвати ПРРО

11 травня 2023, 16:30
389
0
Автор:
Реклама

Якщо місце підприємницької діяльності після реєстрації ПРРО змінюється, то в такому випадку суб'єкту господарювання необхідно знову подати повідомлення за формою № 20-ОПП уже з зазначеними змінами. Після цього потрібно ще раз подати реєстраційну заяву за формою № 1-ПРРО з позначкою «Перереєстрація» та вказати в графі «Ідентифікатор об'єкта оподаткування» дані про господарську одиницю, де буде використовуватись ПРРО, згідно з поданим новим повідомленням за формою № 20-ОПП. Про це відзначили фахівці ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Для реєстрації ПРРО необхідно до податкової служби подати заяву за формою № 1-ПРРО, за ідентифікатором форми J/F 1316604.

У заяві необхідно зазначити локальний номер ПРРО, який присвоюється такому ПРРО суб'єктом господарювання.

Реєстраційна заява за формою № 1-ПРРО містить графу «Ідентифікатор об'єкта оподаткування», яка заповнюється згідно з повідомленням за формою № 20-ОПП. Платник податків зобов'язаний стати на облік у відповідних контролюючих органах та повідомити податкову службу за основним місцем обліку про всі об'єкти оподаткування (чи пов'язані з оподаткуванням) шляхом подання повідомлення за формою № 20-ОПП.

Зміни та нововведення щодо подання податкової звітності у 2023 році - знайдете у LIGA360:Бухгалтер. А модуль "Податки-2023" допоможе бути в курсі численних змін, що відбуваються цього року в податковому законодавстві України. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини