Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд хоче змінити правила перевірок ФОПів та юросіб-спрощенців

4 липня 2023, 12:30
1999
0
Автор:
Реклама

На засіданні Кабміну схвалено проект Закону «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності». Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду в парламенті.

До підприємства прийшли контролюючі органи? Знайте, як захистити бізнес правовим шляхом з ІТ-платформою LIGA360. Подробиці за посиланням.

Законопроектом пропонується встановити, що дія Закону «Про особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності щодо фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності» не поширюється на відносини, пов'язані з державним контролем за дотриманням вимог законодавства:

- про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин;

- у сфері контролю якості та безпеки лікарських засобів на всіх етапах обігу;

- щодо обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

- у сфері донорства крові та компонентів крові, функціонування системи крові на всіх етапах обігу.

LIGA360 має відповіді на будь-яке питання бухгалтера. Понад 1200 алгоритмів дій, особисті консультації експертів, новини й аналітика з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини