Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як зазначається у чеку продаж вживаної техніки

14 липня 2023, 14:50
418
0
Автор:
Реклама

Назва товару в фіскальному чеку РРО/ПРРО повинна зазначатися так, щоб виконувались одночасно дві умови: назва повинна відображати споживчі ознаки товару та однозначно ідентифікувати товар чи послугу в документообігу суб'єкта господарювання. На цьому наголошують спеціалісти ДПС у Дніпропетровській області.

Зокрема, фахівці відзначили, що при реалізації товарів (послуг) обов'язковим реквізитом чеку є назва товару (послуги). Таким чином, фіскальний касовий чек на товари (послуги) визнається відповідним (у частині ідентифікації товару), якщо в ньому зазначена назва товару (послуги).

Кожна модель і модифікація комп'ютерної техніки має основні частини та складові комп'ютера (комплектуючі), а в технічній документації на таку техніку чітко зазначено назву і характеристики кожної з них.

Частина комплектуючих само собою є технічно складними пристроями, а відповідно продаж таких комплектуючих потребує ведення обліку товарних запасів за місцем реалізації всіх товарів та відповідно створення суб?єктом господарювання документів у передбачений законодавством спосіб

Радимо ознайомитись також із матеріалом «Повернення товару: ПДВ- та РРО/ПРРО-нюанси».

Читайте всю бухгалтерську аналітику на єдиній платформі LIGA360. Отримайте доступ до видань Інтербух, БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, Вісник МСФЗ. А ще налаштуйте стрічку новин з найпопулярніших онлайн-ресурсів. Придбайте прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини